Fiverr.com Üzerinden Aylık 7.000₺ Nasıl Kazanılır? [Eğitim]
Yeni başlık gönderBaşlığa cevap gönder turkceicerik Forum Ana Sayfa > Demo Forum 1
Önceki başlık - Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
admin
Site Admin

MesajTarih: 04 Şub 2021 11:47    İlk soru
04 Şub 2021 11:47 arasında admin

Fiverr, dijital ürünlerinizi satabileceğiniz çevrimiçi bir serbest pazar yeridir. Aynı zamanda popüler bir serbest çalışan [Freelancer] web sitesidir. Fiverr’da bir serbest meslek sahibi olmanın yanı sıra serbest meslek sahibi olarak çalışabilirsiniz. Fiverr hesabınızı kurmak için sadece birkaç dakikaya ihtiyacınız var, ardından kitabımızdaki fikir desteği ile işlerinizi göndermeye başlayabilirsiniz.

Web sitesinde sizinle aynı hizmeti sunan milyonlarca insan olacak çünkü fiverr üzerinde çalışan milyonlarca insan olduğunu görüyorsunuz. Dolayısıyla, bir iş oluşturduktan sonra yapmanız gereken şey, onu tanıtmanız ve işlerinize trafik çekmeniz gerektiğidir. Zor olan kısım budur. Kitabımızda herkesin 1 adım önünde olabileceğiniz her türlü bilgiye ulaşabileceksiniz.

Fiverr’e katılmak tamamen ücretsizdir ve Fiverr’da her türlü iş yayınlayabilirsiniz. ayrıca paketler de oluşturabilirsiniz. Bu çoğunlukla çevrim içi olduğu için, sizin için uygun olduğunu düşündüğünüz herhangi bir yerden çalışabilirsiniz. İster evinizden ister işyerinizden. Rekabet fazla olsa da minimum’a indirmek size verilen fikirleri geliştirmeniz de bağlıdır. Hadi kitaba geçelim.

Fiverr.com Pazarlama Kitabı İçeriği
Yüksek değerli domain bulma [Yüksek DA-PA Oranlı Drop Domain Araştırması]
Domain bulduktan sonra siteyi hangi dilde – nasıl yapılandırmanız gerektiği
İçerik tedariği – Translate ile her dilde site oluşturma – Önemli translate siteleri
Hangi dillerde açılan sitelerin daha çok satış yaptığı
400$ bandını geçene kadar ne tür teknikler uygulamanız gerektiği
Fiverr’ın offline modunu bypass edip sürekli olarak çevrimiçi satıcı durumunda görünmeyi
Fiverr’da açacağınız konu başlıklarının ve açıklamalarının nasıl olması gerektiği
Satışı yapılan ürünü pazarlarken dikkat edilmesi gereken noktalar
Youtube – Reddit – Google Ads kullanarak giglerinize trafik çekme – pazarlama
Fiverr.com’dan kazandığınız parayı payoneer aracılığı ile nasıl çekebileceğiniz
ve çok daha fazlası kitabın içerisinde olacaktır. Kitap yazım aşamasındadır ve sınırlı sayıda satılacaktır.

Yazıldıktan sonra fiyatı 199₺ olacaktır. Ön sipariş vermek için sağdaki menüden iletişime geçebilirsiniz.

[url=https://www.tugberkuylas.com/fiverr-com-uzerinden-aylik-7-000₺-nasil-kazanilir-egitim-h741.html]Kitabı satın almak için tıkla[/url]
Başa dön
çevrimdışı Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönderBaşlığa cevap gönderYazıcı dostu görünüm turkceicerik Forum Ana Sayfa > Demo Forum 1
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer konular en Freeboard.at Benzer konular en Freeboard.at
Başlık hesap Cevaplar Konu başlatıldı
Yeni mesaj yok DeepSeekTürkçe Nasıl Kullanılır Eğitim ve Akademik Araştırm... etsouls 0 31 Mar 2025 08:49 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok JOIN 666 ILLUMINATI SECRET SOCIETY FOR MONEY27 83 510 7000 questglobal 0 24 Nis 2025 15:22 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Die UTCOSerie hat ein neues Produkt Gorilla 7000 Puffs vapormok 0 25 Hzr 2023 10:16 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok How to Join Illuminati South Africa Pretoria27 83 510 7000 questglobal 0 24 Nis 2025 15:20 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok JOINING THE ILLUMINATI IN SAUDI ARABIA27 83 510 7000 questglobal 0 24 Nis 2025 15:25 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Selfcoin Eğitim Seti ile Paranızı Yönetin futbol 0 30 Hzr 2022 21:08 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Uygun fiyatlı uzaktan eğitim haberler 0 22 Nis 2021 23:48 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Online eğitim scripti haberler 0 27 Arl 2021 20:31 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok SelfCoin Kaliteli Borsa Eğitim Seti haberler 0 30 Hzr 2022 21:26 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok İtalyanca Öğrenmek için Profesyonel Eğitim Almak islam 0 27 May 2023 19:14 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Fatih Güzellik Akademisi İleri Düzey Eğitim İmkanları islam 0 25 Nis 2024 21:24 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Uzman eğitim sistemi strateji 0 22 Nis 2021 23:52 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Kripto Paralar ile ilgili Eğitim Seti strateji 0 30 Hzr 2022 21:30 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok İtalyanca Öğrenmek için Profesyonel Eğitim Almak tvhaberleri 0 27 May 2023 19:13 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Fatih Güzellik Akademisi İleri Düzey Eğitim İmkanları tvhaberleri 0 25 Nis 2024 21:24 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Online İngilizce eğitim ve Adana İngilizce özel ders hizmeti futbol 0 15 May 2022 23:00 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Ortadoğulular Eğitim Kurumları Ankara Dershane futbol 0 26 Oca 2023 16:31 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Ekip Yönetimi için eğitim hizmeti haberler 0 05 Eyl 2021 20:09 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Online İngilizce eğitim ve Adana İngilizce özel ders hizmeti haberler 0 15 May 2022 23:14 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Sertifikalı Borsa Eğitim islam 0 12 May 2023 14:35 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Cimnastik Eğitim Hizmetlerinde Çeşitli İndirimler islam 0 28 Oca 2024 15:52 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Eğitim Vizesi Kimler İçindir islam 0 25 Ksm 2024 21:57 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Online İngilizce eğitim ve Adana İngilizce özel ders hizmeti strateji 0 15 May 2022 23:17 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Sertifikalı Borsa Eğitim tvhaberleri 0 12 May 2023 14:35 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Cimnastik Eğitim Hizmetlerinde Çeşitli İndirimler tvhaberleri 0 28 Oca 2024 15:52 Son Mesajı Görüntüle
Bu konu için yer imlerini ayarla

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Freeboard.at seçer sizin için en hızlı bağlantı.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.